LM - Gamla blogg

back on duty, 3 year in the row.

Publicerad 2015-04-30 20:23:55 i Photographics,

 
Vaknade vid åtta då pojkvännen gick ut genom dörren för att ha körlektion. Sedan vaknade jag igen vid elva för att steka bacon och äga, samt lite äpplejucie. Sen blev det att sätta sig i bilen till Norberg för att äta en sen lunch bestående av mackor och coca cola. Sen blev det back to work (bilden) 15 till 19. Middag blev Viking pizzeria och nu sitter jag och tittar på Sveriges yngsta mästerkok och sedan tänkte jag titta på lite Doctor Who, alternativ Drop dead diva. Får se vad som lockar mest. Hoppas ni har haft en bra valborg och INTE ligger halft döda på en väg eller liknande. Ta det lugnt och ta hand om er, ♥

kvalborg

Publicerad 2015-04-29 22:44:00 i Ordinarily stuff,

I resterande Sverige finns valborg, i Uppsala finns även kvalborg. Där studener och annat folk dricker alkoholhalita drycketr och har det mysigt dagen innan valborg. HAH. lät som om jag skulle berätta en saga. Nej, men idag är det ju kvalborg och jag har varit i skolan, ätit god lunch bestående av subway och sedan middag på jalla där det blev pizza. Sedan hem, kolla lite på doktor vem och sedan blev det att städa lite i lägenheten, då jag åker iväg och Stux kommer hit för att hålla min pojkvänn sällskap under våran fina långa ledighet tackvare valborg och första april. Annars har det inte hänt mycket idag, många skratt på mässan och dagen kan beskrivas med en sak: 
 
 

Like yin and yang

Publicerad 2015-04-28 21:24:00 i Ordinarily stuff,

Så kan jag beskriva min dag. Dagen startade sjukt segt, kom knappt upp ur sängen. Tittade på dockor who för att vakna, sedan var det matte. Som jag lika bra hade kunnat skippa. Då läraren inte ens var där och kunde hjälpa. SUCK. Sedan svenska nationella, gick bra. Bara två alternativt tre uppgifter kvar i svenska, sen är jag klar med den kursen för terminen! 
 
Sedan blev det att följa med Tova när hon skulle köpa tyget till studentbanden och pojkvännen till sin outfit till skivan. Eftermiddagen avslutades med en glass innan ett solmys hemma hos mina föräldrar. Sedan var det middag för B som gällde på JAVA, då han fyllt år och skulle firas. Sedan vart det träning mellan 17.30 - 20.30, eller ja sista 40 minuterna höll vi på att mixa låten. Nu är den klar, nu tänker jag inte peta en sekund mera på den. 
 
Sitter just nu på bussen hem och är sjukt trött, är nöjd med att vi börjar efter 12 imorgon och slutar 16. Det är som sagt mässan, som du som läser min blogg vet om i morgon. Sedan väntar jobb tills på söndag och sedan skola igen. Har fått några extra träningar inför RM, kan dock inte tänka på det när skolan ligger och trycker. Måste skriva klart en uppgift till 90% ikväll som jag skriva klart i bilen påväg till jobbet. Hoppas ni har haft en bra dag, för min har varit ganska upp och ner, mest upp ❤️
 
 
Bilden är ifrån när jag var med och demonstrerade emot att GUC och Boland ska läggas ned, älskade danssalar.. 😔❤️
 

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela