LM - Gamla blogg

sista andetaget i november

Publicerad 2014-11-30 21:24:00 i Ordinarily stuff,

Dagen började helt underbart och avslutades ganska katastofralt. Lagade frukost/brunch åt min pojkvän (bacon & americanska pankakor) sen kom Alva hit vid 11 tiden och vi blev sminkade och fick håret gjort av min syster och hennes vän Beah. Sedan tog vi bussen in och skulle vara med på genrepet. Det gick väll så där kan man väll säga. Fick ett äckligt jobbigt astmanfall och det gick inte så bra. Pappa fick hämta mig och nu hostar jag till och från, men smärta i bröstet. Får se när läkarna hör av sig och jag får tid hos dem. Annars så rullar vi ju in i december imorgon?! Ganska sjukt hur snabbt månaderna åker förbi. Julkalendern.. Hm, undra om jag ska se på den eller ta och titta på en klassiker i stället fram till jul? Blir nog det. känner inte att årets kalender lockar så mycket, tyvärr.
 
Hoppas ni har haft en underbardag och första advent, ☆

insert deep sentence

Publicerad 2014-11-28 15:30:00 i Ordinarily stuff,

Ja, vad ska man säga? Väskan väger bly, jag är mindre förvirrad än innan och ätit en rätt okej lunch för 89 kr. Har varit på SACO mässan med skolan och fått massssooorrr av information om framtiden. Funderar på att studera i; Uppsala, Trollhättan eller på distans eller så blir det Södertörn.. ja, ni fattar det är många val och nu är det bara hem och försöka solla ut vad jag vill och köra på det. Hoppas eran dag har varit bra, jag såg batmobilen idag ♡

Quote

Publicerad 2014-11-25 12:45:00 i Thoughts,

 
För att klara sig igenom det som är jobbigt, är det bra att se ljuset i slutet av den mörka stunden som just nu kvar står och vägrar försvinna. Jag har just nu fyra saker att se fram emot:
  • Om 11 dagar är det Uppvisning på UKK med Edge dance studios
  • Om 123 dagar är det Cheerleading DM Mellersta i Uppsala
  • Om 179 dagar är det Cheerleading RM & SM i Nyköping
  • Om 192 dagar är det Studenten för Uppsala & Stockholm
Detta är både mitt mörker och mitt ljus, ha en fortsatt trevlig dag ☆

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela