LM - Gamla blogg

Lite mer att tillägga

Publicerad 2014-06-25 16:17:32 i Thoughts,

Känner inte samma pepp över att blogga längre. Ingen pepp över att över huvudtaget göra något alls. Jag tror jag har funnit en fas i livet där jag känner att jag inte orkar så mycket än att ligga i sängen och inte göra något alls. Jag är trött, helt utmattad. Men jag kan inte ta en pause, för jag jobbar. Jag kanske har tagit mig vatten över huvudet, jag vet inte. Det enda jag vet är att jag vill springa ett marathon, kunna lyfta vikter som hulken, men samtidigt bara ligga helt still på marken och inte röra en fena. Jag vill kunna gå ner i spagat och klara av en grand jate utan problem, jag vill kunna gå ut med de betygen jag vill. Men det funkar inte så här i livet. Man måste kämpa för sakern, jobba lite till, pressa igenom en sista gång och så står man där på andra sidan.
 
Jag kommer att ta en pause, för jag känner inte att jag har något att skriva, mina dagar ser ut som de gjorde förut: jobb, sova, jobb, sova. Jag fick lön idag, jag har inte mycket kvar av den lönen kan jag säga. Ska kolla om min mor vill åka och shoppa med mig i morgon, är ledig. Jobbar 12-20 pass tills den 2:a, sen är jag ledig och då ska jag hem. Träffa finaste Anna, morris och en vacker herre. Sen ska jag även träffa min frisör Claudia för att sätta in löshåret, sen blir det till norberg igen. För att fortsätta jobba. Sparar undan pengar till Japan nästa år, när min syster förmodligen har flyttat dit, ska bli kul att få uppleva landet hon älskar och håller varmt om hjärtat. Ska fortsätta att dricka min coca cola zero och drömma mig bort i Gossip Girls värld, kram ♥

Ett tag sen sist

Publicerad 2014-06-21 16:33:12 i Ordinarily stuff,

Hej bloggen och alla som tittar in. Har haft fullt upp här på campingen de senaste dagarna. Det är hektiskt att jobba på en camping dagen innan och på midsommar. Men nu är jag ledig i tre dagar och kan bara ta det lugnt.
 
Annars så har jag spenderat tid nedbära och kära, bror, syster, pojkvän och allt där emellan. Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv som denna midsommar. Usch, vill att det ska ta slut men samtidigt inte, för då tar det tid innan jag ser min bror och hans familj igen. Även Taka och min syster som flyger iväg till Japan i 3 månader igen och pojkvännen som åker hem för att fortsätta arbeta. Så det blir bara jag och min far kvar på campingen.
 
Sitter förnärvarande på brors air mac, snacka om skillnad på mac och mac. Skulle nog aldrig klara av att köpa en air, den känns lite för tunn för min smak. Skulle nog ha sönder den efter några dagar, eftersom jag inte är så försiktigt med min dator som man kanske skulle vara. Min pojkvän sitter och tittar på duck dynasty och de lagar grodor, undra om grodor är gott eller inte.. Hm.. Borde ta mig ut i skogen och hitta en och sen laga den, unda hur det skulle smaka, hah. Nej, skämt och sido. Jag hoppas ni har haft en bra helg och fortsätter att ha det. Jag  håller på med lite hemligheter till föreningen. Visar resultatet imorgon, måste bara fixa lite små saker. Måste även klippa naglarna känner jag, de slår i tangenterna och gör lite små ont, nej nu ska jag inte klaga. Ha det bra, bye!
 
ps. bilder från helgen kommer, när jag orkar ladda in dem och kolla på dem, ^^

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela