LM - Gamla blogg

Hardcore lucia

Publicerad 2014-12-17 14:16:00 i Photographics,

På lucia så åkte jag med pojkvännen, efter många om och men in till stan för att vara med på våran klasskamrat aka stuxis bands första spelning på ungdommens hus och självklart för att jag hade lovat att fotografera och förevigt göra så att de minns deras första spelning. Övriga banden som spelade var: Citrea, ShirokumaFaustusAlright - HardcoreSideTracked och Eighth Avenue. De första bilderna är från när Eight Avenue: Progressive Metalcore | från Uppsala spelar och resten är när SideTrackt: Hardcore/Metalcore | från Tierp spelar.
 

You'll never shine if you don't glow

Publicerad 2014-12-16 22:22:00 i Photographics,

Bild från förra vintern, saknar snön..
 
Suttit i ett 3 timmars långt skype samtal först med bara magnus, sen med joakim och cilia, sen begav sig cilia för stallet, sen begav sig även magnus för sängen skulle jag tro. Sen begav jag mig för serier. Spelat league of legends med skypemänniskorna + Fk, var ett tag sen vi spelade hela teamet tillsammans. Det gick bra, varvade mellan Support och mid, gick bra båda gångerna. #Dipshit. Nu ska jag fortsätta titta på O.C och sen blir det sängen, sovmorgon för ingen svenska då uppgiften är klar sen börjar dagen med idrott 10.40.
 
Vidare sen ner på stan när vi slutat för att hämta ut bio biljetterna tills på fredag. Ska bli mysigt bara jag och min pojkvän på bio på fredag, det var länge sen vi gjorde något bara vi två förutom att vara på helgerna. Hoppas ni har haft en bra dag, kram.

Publicerad 2014-12-09 16:52:56 i Photographics,

- vellordress mörkblå/rosa - ögonbryns penna och shadow - just dance 2015 - aco face young serien + aco face nattkräm - real techniques shading brush - lip scrub - presentkort - en välmående familj och släkt -

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela