LM - Gamla blogg

dagen försvann

Publicerad 2014-07-31 19:22:33 i Ordinarily stuff,

Ja, mellan mina fingrar. Jobbade mellan 10 - 15, sen blev det in till byn med mamma och plutten. Gick runt lite. Köpte ett nytt värme skydd så jag kan platta och locka håret. För varför köpa ny combo tång om den bara ska ligga i sin väska? Nej. Blev osis+ från swarzkopf. Sitter även och tittar på våran uppvisnings dvd. Vad duktiga alla var och barn grupperna är ju för bedårande. Sen sitter jag även och funderar på hur mitt nya schema kommer att se ut, dock så kommer jag väl inte få se mitt schema först den 4:de, då personalen kommer tillbaka till skolan.

VILL VETA NU!!! Så jag kan se om det blir som när Lukas visade mig schemat innan sommarlovet. Hoppas, hoppas, hoppas att det ser ut så. Ni kommer förstå mig sen varför jag vill att det ska se ut så om jag får det så. Hoppas ni har en bra dag, sitter här och dricka vitamin well. Ska slänga upp nästa del av dryckerna om jag orkar. Blev ganska slö nu när jag är ledig i tre dagar ifrån jobbet. Har jobbat konstant sen den 18:de så är lite trött, dock är det bara 9 dagar kvar av jobbet. Sen har jag sommarlov på riktigt, dock så kommer jag inte sluta jobba och bara slöa. Ska sluta skriva innan jag tråkar ut er, ♥

paket

Publicerad 2014-07-30 19:18:16 i Ordinarily stuff,

har ett paket som ligger och väntar på mig hemma på sängen. Jag vet vad det innehåller, men det gör inte ni! Jag vill bara sluta jobba och gå hem och riva upp paketet och visa er vad jag har köpt. Det är lite odd för att vara mig. Jag har alltid varit människan som väljer rena färger före galna och coola tryck. Eller ja, de senaste året har alltid varit så. Hade en period förut då allt var galet. hah, fattar inte ens hur jag kunde ta mig ut. Men men that's life och jag ångrar inget. 
 
Har cirka 1 timme kvar på jobbet, sen ett fem timmars pass imorgon som väntar med att städa stugor, plocka upp godis och dyligt, sen ska även glassbilen komma imorgon. Så kommer ha fullt upp, blir nog något tids inställt så bloggen inte står helt tom i alla fall. Det är fin sol här och lagom varmt. Inte så varmt att man dör men heller inte kallt. Jag är snuvig pga vädret. Jag som nästan aldrig blir sjuk har säkert fått ett sämre imunförsvar än de super försvaret jag hade när jag var mindre. Any way, snart kommer min mor upp med mat till mig. Falafel, ris, tzatziki och sallad. Nomnom. Älskar falafel, vet ej varför men tycker det är gott. Hoppas eran kväll har varit bäst, annars hoppas jag att den blir bättre! ♦
 
Förresten. Jag har slut på serier att titta på, något tips på någon bra? Har sett:
The carrie diaries, gossip girl, the big bang theory, glee, life unexpected, pretty little liars, 91201, The OC, Awkward, breaking bad, modern family, CSI (alla olika), Criminal minds, Ghost whisper, Hart of dixie, New girl, Once upon a time, Orange is the new black, Rawenswood, Sex and the city, Supernatural, The walking dead, 2 broke girls.. Det är dem jag kommer på, har nog sett fler :)

tribus lentium

Publicerad 2014-07-30 11:41:03 i Photographics,

Canon eos 60D + Canon EF 50mm 1:1.8 
 Canon eos 60D + Sigma DG 70-300mm 1:4-5.6
Canon eos 60D + Canon Zoom EF-S 10-22mm 1:3-5-4.5 USM

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela