LM - Gamla blogg

Hemma

Publicerad 2014-04-27 16:52:42 i Food & sweets,

Hade skrivit detta inlägg tidigare om det var så att jag hade haft internet på mobilen, men har jag det? Nej. Där av dålig uppdatering, tyvärr. Kom hem för ca 20 minuter sen. Gjorde som alla andra, packade upp och hjälpte till och nu sitter jag här och skriver till er.
 
Helgen har varit bra. Handlade ett linne, 2 packet jordgubbar, en stickad tröja, ett parsammetsleggings och dricka. Det var inprincip det jag handlade, fanns inte så mycket mer för mig. Fotade inte så värst mycket då det var varmt och trångt. Sen att kameran vägrade sammarbeta är en annan historia. Har varit ute i solen och fått massa D-vitamin på mig, blivit lite japan brun som min syster kallar det. Premiär grillat med 300-gatan och bara varit med familjen och vänner. Är tillbaka på samma plats igenom om två dagar.
 
Då jag bara går Måndag och tisdag nästa vecka sen ledig. Jag vet att nästan alla andra går tre dagar, men i Uppsala så är man ledig på onsdagen, eftersom det är forsränning. studenterna tävlar om vilka som klarar två forsar i ån. Så, vi blir lediga så ett antal människor brukade skola just den dagen. Ganska chill faktiskt. Annars så är de två dagarna jag går i skolan lätt och jobbig. Måndagen är lång och krävande. På tisdagen så slutar vi efter lunch för 3:orna har sin projektmässa på eftermiddagen, så efter att man har tittat på den så får man gå hem. Ska vänta på mamma till 15, sen ska vi åka och shoppa lite små saker till husvagnen. Lite mamma, dotter tid helt enkelt. Hoppas eran helg var varit bra, jag ska ladda om och dra iväg till gymmet ikväll. kram'
 
 

Sometimes i look back on old pictures

Publicerad 2014-04-25 21:06:00 i Thoughts,

 
Maybe some people aren’t meant to stay in our lives forever. Maybe some people are just passing through. It’s like some people just come through our lives to bring us something, a lesson we need to learn, and that’s why they’re there. ||
 

Det kanske är så, som texten säger. För det finns egentligen bara en person som finns kvar i mitt liv på riktigt från bilderna och det är Alicia. (Längst till höger på bilden till vänster & helt rosa i den andra mini bilden till höger) Resten av gänget har jag tappat kontakten med, vissa har jag valt att göra så med. Andra valde att ta bort mig ur sitt liv, sad but true. Men när jag tittar tillbaka på bilderna är jag inte arg eller ledsen, har aldrig varit det. Jag är bara glad, över de stunder jag fick tillbringa med dessa människor.
 
Hoppas alla har haft en lika bra kväll som jag har haft. Ska fortsätta titta på Heart of dixie, äta mina grytfriterae chips och dricka min bonaqua i stillhet. Imorgon kl 10.15 bär det av till NORBERG (märks det att jag är taggad på marknad och sol & familja mys?) Ha en underbar fortsatt kväll läsare, kram'

3/4 klar!

Publicerad 2014-04-24 22:27:47 i Cheerdance,

 
TITTA! Jag är super stolt. Började träna på min spagat för ca 2 månader sen. Visserligen var jag redan långt nere då, men jag kan sitta nu utan att det gör jääätte ont. Så ett litet men endå stort framsteg och ja, detta var det jag skulle berätta för er. Hah. Eller nja, egenteligen inte. Men jag vet inte hur jag ska skriva ut det. Om jag bara ska pang bom slänga ut det:lixom så här är det, deal with it eller vänta, låta det som hänt lägga sig och sen förklara för er..
 
Jag tror nog att det kommer bli det andra. Att ni kommer få vänta lite till innan ni får veta nyheten/händelsen. Annars så hoppas jag att eran kväll har varit bäst. För min träning kan bara beskrivas med ett ord: Utmanande. Det börjar dra ihop sig till uppvisning och det ska fin puttsas som satan, men det är super kul. Jag trivs som fisken i vattetn. Har precis ätit lite mera mat och ska nu sätta mig och plugga lite. Måste kolla över några saker i engelskan och sortera film filerna från dagens inspelning (SOM GICK HELT BÄST), sen blir det att sova, men känner jag mig själv så kommer jag kolla på HOD istället och somna om ca 1 h.

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela