LM - Gamla blogg

Hemma

Publicerad 2014-04-27 16:52:42 i Food & sweets,

Hade skrivit detta inlägg tidigare om det var så att jag hade haft internet på mobilen, men har jag det? Nej. Där av dålig uppdatering, tyvärr. Kom hem för ca 20 minuter sen. Gjorde som alla andra, packade upp och hjälpte till och nu sitter jag här och skriver till er.
 
Helgen har varit bra. Handlade ett linne, 2 packet jordgubbar, en stickad tröja, ett parsammetsleggings och dricka. Det var inprincip det jag handlade, fanns inte så mycket mer för mig. Fotade inte så värst mycket då det var varmt och trångt. Sen att kameran vägrade sammarbeta är en annan historia. Har varit ute i solen och fått massa D-vitamin på mig, blivit lite japan brun som min syster kallar det. Premiär grillat med 300-gatan och bara varit med familjen och vänner. Är tillbaka på samma plats igenom om två dagar.
 
Då jag bara går Måndag och tisdag nästa vecka sen ledig. Jag vet att nästan alla andra går tre dagar, men i Uppsala så är man ledig på onsdagen, eftersom det är forsränning. studenterna tävlar om vilka som klarar två forsar i ån. Så, vi blir lediga så ett antal människor brukade skola just den dagen. Ganska chill faktiskt. Annars så är de två dagarna jag går i skolan lätt och jobbig. Måndagen är lång och krävande. På tisdagen så slutar vi efter lunch för 3:orna har sin projektmässa på eftermiddagen, så efter att man har tittat på den så får man gå hem. Ska vänta på mamma till 15, sen ska vi åka och shoppa lite små saker till husvagnen. Lite mamma, dotter tid helt enkelt. Hoppas eran helg var varit bra, jag ska ladda om och dra iväg till gymmet ikväll. kram'
 
 

Om

Min profilbild

Linn Mattsson

17 | Uppsala | Sweden

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela